29 Mart 2012 Perşembe

KIZ HAYATINDA İLK DEFA BİR PARTİYE GİDECEKMİŞ

KIZ HAYATINDA İLK DEFA BİR PARTİYE GİDECEKMİŞ

Kız hayatında ilk defa bir partiye gidecekmiş, annesi o akşam kızına öğüt veriyormuş.

-Kızım bak sen bu partileri bilmezsin burada çapkın erkekler olur seninle yatmak için herşeyi yaparlar eğer böyle bişey olursa ona çocuğumuzun adı ne olsun diye sor hemen telaşlanır ve senden uzaklaşır.

Neyse kız partiye gitmiş biraz sonra bir çocuk kızı dansa kaldırmış, dans ederlerken çocuk kızı okşamaya sarkıntılık yapmaya başlamış. Kız hemen "çocuğumuzun adı ne olsun" demiş, çocuk tırsmış ve gitmiş.

Bir süre sonra başka bir çocuk gelmiş yine aynı sarkıntılıklar başlamış kız yine "çocuğumuzun adı ne olsun" demiş ve çocuk yine panik bi şekilde kaçmış.

Biraz sonra bi çocuk daha gelmiş, dans etmeler falan derken yine aynı sarkıntılıklar başlamış, kız yine "çocuğumuzun adı ne olsun demiş ama değişen bişey yok, daha sonra dışarı çıkıp ıssız bi yer bulmuşlar kız yine "çocuğumuzun adı ne olsun" demiş, çocukta yine bişey yok, biraz sonra çocuk kızın elbiselerini çıkarmış kız yine "çocuğumuzun adı ne olsun",çocukta yine bişey yok, çocuk kızla sevişmeye başlamış kız "çocuğumuzun adı ne olsun" demiş, çocuk yine sessiz, bi süre sonra çocuk işini bitirmiş, kız yine "çocuğumuzun adı ne olsun" demiş. Çocuk kalkmış prezervatifi çıkarıp bi düğüm atmış "Buradan çıkabilirse David Cooperfield olsun"

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder